Sepetli Vinçlerin Kullanım Alanları

kutahya-sepetli-vinc-kiralama

Kütahya ve Çevre illerde sepetli vinç kiralama işlemlerinizde yanınızdayız.

Sepetli vinçler yüksekte çalışma gerektiren iş alanlarında kullanılmaktadır.

Sepetli vinçlere en çok ihtiyaç duyulan alanların başında inşaat sektörü gelmektedir. Binaların dış cephe tamiratı, dış cephe boyama işlemlerinde eskiden kullanılan iskeleler günümüzde yerini sepetli vinçlere bırakmıştır.

Devamını oku

Kütahya Tabela Montajı İçin Sepetli Vinç Kiralama

Kütahya reklam tabelası montajı için kiralık vinç
Kütahya reklam tabelası montajı için kiralık vinç

Kütahya vinç kiralama firması olarak verdiğimiz hizmetlerden biri de tabela montajı için vinç kiralama hizmetidir.  Benzinlikler, işyerleri, v.b firmaların tabela montajında kiralık vinçlerimiz ile her zaman yardımınıza hazırız. 

Tabela montajı için kolaylık sağlayan sepetli vinçler; hem güvenli olması bakımından işçilerinizin güvenliği için, hemde zamandan tasarruf etmeniz açısından size büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

Kütahya'da reklam tabelası montajı için kiralık vinç arıyorsanız; bize telefon numaralarımız aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Telefon Numaralarımız:

0533 662 9955 - 0542 611 0119

kütahya çekici kütahya kurtarıcı

Uzun Yol Öncesi Araç Kontrolü

Kütahya vinç kiralama – Kütahya çekici hizmetleri kazasız yolculuklar diler.

Uzun yola çıkmadan önce aracımızı mutlaka kontrolden geçirmemiz gerekmektedir. Can ve mal güvenliğimiz için bu kontrolleri her uzun yol öncesi yapmamız gerekmaktedir.

  1. Uzun yol yolculukları da dahil olmak üzere aracımızın her kullanım öncesi mutlaka lastiklerini kontrol etmeliyiz. Lastiklerimizin hava basıncı, diş derinliği ve üzerinde gözle görülebilecek her hangi bir deformasyon olup olmadığınız mutlaka kontrol edelim.
  2. Yola çıkmadan önce aracın altına bakıp motordan ve diğer aksamlardan her hangi bir yağ veya farklı bir sıvı sızıntısı olup olmadığı kontrol edilmeli, böyle bir durumla karşılaşıldığında mutlaka bir servise aracımızı götürüp gerekli kontrol ve tamirlerin yapılması sağlanmalıdır.
  3. Motor kaputumuzu açıp aracımızın motor yağı, soğutma suyu, cam suyu, fren hidrolik seviyelerini kontrol etmeliyiz, eğer eksik varsa ilave ederek tamamlamalıyız. Ayrıca motor yağ değişimi kartımıza bakarak motor yağ değişim zamanı geldiyse eğer aracımızı servise götürüp yağ değişimini yaptırmalıyız.
  4. Aracımızın farları ve sinyalizasyon lambalarının düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol etmemiz gerekmektedir.
  5. Kış ayında yolculuk yapmamız gerekiyorsa kışlık lastiklerimiz olmalı ve yanımızda zincir bulundurmalıyız.
  6. Yaz aylarında yapılacak uzun yolculuklar öncesi klimamızın çalışmasını kontrol etmemiz yolculuk esnasında konforumuzu artıracaktır. Eğer aracımızın kliması tam olarak soğutma işlemini yerine getirmiyorsa klima gazımızı ölçtürmeli ve klima gazımızı doldurtmalıyız.
  7. Son olarak da aracımızı yolculuk öncesi çalıştırmalı ve sesini dinleyip aracımızın motorunda bir aksilik olup olmadığını anlamalıyız. Arıza durumlarında motor sesi normal çalışmasından farklı bir ses çıkaracaktır.

Uzun yolda her hangi bir sebepten oluşan arıza durumlarında aracımız eğer yolda kalırsa öncelikle güvenlik tedbirlerini almalıyız. Eğer sorunu çözebiliyorsak güvenli bir şekilde çözmeli, Çözemeyeceğimiz bir problemle karşı karşıyaysak hiç vakit kaybetmeden en yakın çekici hizmetlerini aramalıyız. Bulunduğumuz yer eğer Kütahya yakınlarında bir yerse internetten Kütahya çekici yada Kütahya kurtarıcı şeklinde bir arama yaparak bize en yakın çekici firmasının telefonunu öğrenebiliriz.

kütahya çekici

Kütahya Çekici Uzun Yol Araç Arıza Halleri

Kütahya çekici firması olarak kazasız yolculuklar dilieriz. Uzun yolda yolculuk yaparken başımıza gelebilecek en kötü şeylerden birisi aracımızın arıza yapmasıdır. Gündüz yolculuklarında böyle bir durumda insanlar daha rahat davranırken, gece yolculuklarında başımıza gelen araç arızaları sonucu aracımızın yolda kalması bizi çok daha fazla tedirgin etmektedir.

Gündüz aracımız arıza yaptığında bize yardım edebilecek daha fazla kişi bulabilirken, gece aracımız arıza yaptığında yoldan geçen diğer araçlarda bulunan insanların tedirgin olmaları sonucu yardım edecek kimse bulmakta zorlanırız.

Size tavsiyemiz bu tür yolculukları planlarken gündüz saatlerini planlamanız ve mutlaka uzun yolculuklar öncesinde aracınızın bakımlarını yada kontrollerini yaptırmanızdır.

Eğer aracınız yolculuk esnasında arıza yaparsa, aracınızın bulunduğu noktayı kontrol edin ve diğer araçların bir kazaya sebep olmalarına izin vermeyin. Aracınızı yoldan mümkün olan en uzak noktaya gerekirse iteleyerek götürün. Eğer böyle bir imkan yoksa aracınızın arka kısmına diğer şoförlerin sizi farketmelerini sağlamak için reflektörlerinizi koyun.

Bulunduğunuz noktayı bilmiyorsanız cep telefonunuzun haritalarından konumunuzu öğrenin ve size en yakın çekici şirketinin telefonunu bulun. Örneğin Kütahya yakınlarında bir yerdeyseniz internetten Kütahya çekici şeklinde bir arama yapın ve çıkan web sitesinden şirketin numarasını bulup telefon yardımıyla arama yapın.

Mutlaka size en yakın noktadaki çekici hizmetini arayın. Bu size hem zaman hemde maddi anlamda kazanç sağlayacaktır. Az önceki örnekte olduğu gibi Kütahya yakınlarında bir yerde aracınızın arıza yapması halinde Kütahya çekici hizmeti veren bir firmayı bulun ve telefon numarası ile arayıp bulunduğunuz noktayı iletin. Örneğin Kütahya yakınlarında olduğunuzu yada haritadan Kütahya iline ne kadar yakın olduğunuzu öğrenip kurtarıcı firmasını aradığınızda Kütahya’ya kaç km mesafede olduğunuzu bildirin ve ne kadar sürede sizin yanınızda olabileceklerini sorun. Kütahya çekici firmasına aracınızın bulunduğu durumu anlatın ve en kısa sürede yanınıza gelmelerini rica edin.

kütahya en yakın çekici

Kütahya Çekici – 0533 662 99 55

Kütahya çekici hizmetimiz ile siz değerli müşterilerimize 7 gün 24 saat yardıma hazırız. Kütahya ili ve çevre illerde aracınızın arızalanması, kaza, v.b durumlarda bize telefon etmeniz yeterli. Kurtarıcı ekiplerimiz sizi bulunduğunuz durumdan kurtarmak için en kısa sürede aracınızın yanına gelecektir.

Aracınız saat kaç olursa olsun oto çekici araçlarımız ile çekilir ve sizin istediğiniz yere ulaştırılır. İsterseniz gece aracınızı oto çekici aracımız ile kapalı garajımızda muhafaza edip sabah erken saatlerde oto servisinize bırakıyoruz.

Kütahya çekici hizmeti aradığınızda Özgüven Vinç Kiralama ve Oto Kurtarıcı Şirketimiz ile sizlere her türlü desteği sağlamaktayız. Kütahya ilinde uzun yıllarca verdiğimiz çekici hizmetimiz bizim güvencemizdir. Kütahya çekici hizmetleri olarak aracınızın arıza yapması yada herhangi bir sebeple bulunduğu ortamdan kurtarılması işlemini işinin uzmanı ekiplerimizle yapıyoruz.

Oto kurtarma hizmeti uzmanlık isteyen bir iştir. Aracınızın Özgüven Vinç ve Oto Kurtarıcı ile uzman ellerde olduğuna emin olabilirsiniz. Kütahya en yakın çekici hizmetini veren firmamız size bir telefon kadar yakın.

Kütahya Kurtarıcı

Kütahya Oto kurtarıcı ve çekici hizmetimizde Kütahya vinç kiralama olarak sizlere günün her saatinde şehir farkı gözetmeden nerede olursanız yardımınızdayız. Senelerdir kalitemizden ödün vermeden yolda kalanın dostu olduk. Oto çekici ile birlikte vinç kiralama, kiralık forklift hizmetlerimizden de uygun fiyatlar karşılığında yararlanmanızı sağlıyoruz. Kütahya Kurtarıcı olarak Bölgemizin her noktasında aktif olarak 1991 yılından beri Yol yardım servisinde sizleri aldatmadan hep yanınızda olduk. Acil oto kurtarıcı size çabuk gelen yol desteği ile ağır tonajdaki araçlarınızı taşıyor onları tüm bölgelere nakliyesini yapıyoruz. Çağrı merkezlerimizden günün 24 saatinde telefonları gelen talepleri karşılayacak deneyimli bir ekibe sahibiz.

Kütahya kurtarıcı hizmetlerinde profesyonel çekici ve kurtarma hizmetimiz ile  yol yardım sağlayarak size her anlamda yardımcı olmaktayız. Kütahya Oto kurtarıcı şirketi yılların tecrübeli oto kurtarma ve kurtarıcı forklift kiralama dahil kiralık vinç servisleri ile yine tüm bölgelerde anlık yardım acil çağrı servisi tecrübeli seçkin kadrosu yenilenmiş modernize araçları ile oto kurtarıcı oto çekici oto kurtarma ve yol yardımda istediğiniz her yere gelmekte. Profesyonel servislerin yardımcısı olarak her türlü aracı taşıyabilmektedir. Kütahya Kurtarıcı şehirler arasında bağlantılı olarak bir şehirden diğer şehire günlük araç sevkiyatı sağlıyoruz. Oto kurtarma arazi şartlarından ve ya iklimsel olarak yapılan kazalarda bizler araçlarınızı daha fazla zarar görmeden titizlik içerisinde hemen müdahale ile kurtarma sağlıyoruz.

Kütahya Oto Kurtarıcı ve yol yardım denildiğinde ilk akla gelen Kütahya Vinç Kiralama Özgüven Vinç işletmemiz sizin için özel donanımlı profesyonel bilgilere sahip oto çekici ve oto kurtarma işlerinde uzman olan ekibi bünyesinde barındırmaktadır. Yıllarca yollarda kalan araçlarınıza oto kurtarıcı ve oto çekici desteğini kusursuz şekilde sağlayarak bu günlere kurumsal alt yapımızı yükselterek ulaştık.

Kütahya Vinç Kiralama

kutahya-vinc-kiralama-mobil

Kütahya kiralık vinç konusunda Özgüven Vinç İşletmesi size her zaman en kaliteli hizmeti sunmaktadır.

Vinçler halatlar, zincir ve makaralarla donatılan ağır iş makineleri sınıfındadır. Yükleme, boşaltma ve yük kaldırma işlemlerinde insan gücünün yetemeyeceği durumlarda devreye girerler. Vinçlerin en çok kullanıldığı alan olarak ağır yüklerin kaldırılması ve başka bir yere aktarılması gelmektedir.

Devamını oku

Kütahya Kiralık Vinç

kutahya-kiralik-vinc

Kütahya kiralık vinç firmaları arasında en eski ve en köklü firmalardan biri olan Özgüven Vinç sizlere vinç kiralama işlemlerinizde her zaman en iyi hizmeti vermeyi amaç edinmiştir. Kütahya merkez ve  ilçelerde ayrıca çevre illerde vinç kiralama hizmetimiz bulunmaktadır. Kiralık vinç konusunda Özgüven Vinç Kiralama her zaman yanınızda.

Devamını oku

Kütahya Vinç Kiralama Fiyatları

kutahya-vinc-kiralama

Kütahya kiralık vinç fiyatları, vinç kiralama maliyeti;

Vinç kiralama fiyatları konusunda siz değerli müşterilerimize her zaman en uygun fiyatı vermeye çalışmaktayız. Kütahya vinç kiralama fiyatları vinç kiralama süresine göre değişmektedir.

Kütahya vinç kiralama hizmetlerinden;

  • Saatlik vinç kiralama
  • Günlük vinç kiralama
  • Haftalık vinç kiralama
  • Aylık ve daha uzun süreler dahilinde yararlanabilirsiniz.

Devamını oku

Vinç Nedir?

Vinç nedir? Vinç çeşitleri nelerdir?

Vinç ağır yüklerin bir noktadan başka bir noktaya kaldırılmasını ve taşınmasını sağlayan, değişik boyut ve kaldırma kapasitelerine sahip mekanik makinelerdir. Vinçler halatlar, zincirler, makaralar, dişli, çark v.b oluşmaktadır. Vinçlerin hareketli ve sabit vinçler gibi çeşitleri bulunmaktadır.

Vinçler yaptıkları işlere ve kullanım alanlarına göre çeşitlere ayrılmaktadır. Günümüzde en çok kullanılan vinç çeşitleri;

  • Mobil vinçler
  • Kamyon üstü vinçler (hi-up)
  • Sepetli vinçler

Devamını oku

Kamyon Üstü Vinç

kamyon-ustu-vinc

Kamyon üstü vinçler en çok trafiğe açık alanlarda kullanılmaktadır. Vincin kamyon üzerine yerkeştirilmesinden dolayı kamyon üstü vinç ismini almaktadırlar. Bu vinçlere mobil vinç - hiyap vinç (hi-up vinç) 'de denilmektedir. Kamyon üstü vinç kullanan operatörlerin kaldırma yükleme vinci belgesine sahip olmaları ve kamyon üstü mobil vinçlerin trafikte kullanıldıkları için G sınıfı ehliyete sahip olmaları gerekmektedir.

Devamını oku